Sleutelbeheer

Bij ISM Hoek weten we dat goed sleutelbeheer en een goed sleutelplan onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Een goed sleutelplan waarborgt de bescherming van eigendommen en informatie. Zo hebben alleen rechtmatige personen toegang tot een bepaalde ruimte. Daarmee voorkom je misverstanden over wie waar aanwezig mag zijn.

Sleutels coderen, sloten repareren

Desgewenst kunnen wij sleutels nabestellen aan de hand van het code certificaat. Ook worden wij regelmatig ingeschakeld voor het repareren van sloten.

Verbouwingen

Bij ISM weten we hoe belangrijk een goede werkplek is. Een mens functioneert nu eenmaal beter in goed onderhouden kantoor. Soms kun je met een kleine verbouwing veel stappen maken richting veiliger en/of comfortabeler werken. Wij zijn je daarbij graag van dienst.

Instapklaar verbouwen

Kantoorverbouwingen is een ruim begrip en dat is ook precies wat ons werk behelst. Of het nu gaat om nieuwe plafonds, andere wanden of een nieuwe balie. Onze vakmannen pakken de klus professioneel aan en staan garant voor een hoogwaardig afwerkingsniveau. Ze gaan daarbij zo ver als jij wilt. Zelfs het plaatsen van naamplaatjes, bewegwijzeringen of het ophangen van whiteboards verzorgen we graag. We spreken om die reden over instapklaar verbouwen.

Terug naar de bovenkant van de website