Vastgoedonderhoud

ISM Hoek is je professionele partner voor vastgoedonderhoud. Zo verzorgen we het vastgoedonderhoud voor onder andere scholen en zorginstellingen. Onze kracht is dat we kleine reparaties, verbouwingen en uiteenlopende onderhoudswerkzaamheden zelf kunnen uitvoeren. We zijn bovendien gecertificeerd voor het uitvoeren van NEN 3140 keuringen van elektrische installaties. Met al die disciplines in huis werken we efficiƫnt en staan we voor een perfecte uitstraling en optimaal gebruik van het pand.

Maatwerk dienstverlening

Op het gebied van vastgoedonderhoud passen wij onze dienstverlening aan jouw wensen aan. We zijn een betrokken huismeester, ondersteunen je eigen technische dienst of werken nauw samen met de gebouwenbeheerder. Daar waar onze kennis en kunde van pas komt zijn we. We ontzorgen. Nee zeggen, doen we liever niet. Om die reden hebben we een sterk netwerk voor de klussen waarbij we graag de expertise van een specialiseerde partner inzetten. Vanzelfsprekend blijven wij je eerste aanspreekpunt; dat werkt namelijk wel zo gemakkelijk.

Breed scala aan werkzaamheden

De kracht van ISM Hoek is dat we timmerwerk verzorgen en zoveel meer. Denk daarbij onder andere aan klein schilderwerk en kleine verbouwingen, sleutelbeheer, het repareren van speeltoestellen, bestrating, daken, plafonds, wanden en interieurbouw.

Terug naar de bovenkant van de website